Procjenjujem, nakon mjesec dana upotrebe mog Sony PRS-T2

Sony eReader

Danas prije tačno mjesec dana kupio sam drugi eReader, Sony PRS-T2 da sam od prvog trenutka smatrao preskupim i da sam nekoliko dana kasnije počeo misliti da je čak i jeftino i da danas autentični dragulj smatram "smiješnom cijenom".

Sigurno će me mnogi od vas odbaciti kao neopreznog milijunaša ili budalu bez više, ali ako prestanemo razmišljati o tome i ako zaista volite čitati i ako uspijete izvući dovoljno iz ovog uređaja, njegova cijena na kraju je samo puki detalj.

Vraćajući se svom članku, jer iako se to možda ne čini tako, nisam došao ovdje da procijenim da li je vrijedilo potrošiti novac na Sony uređaj ili ne, već da reći vam moje iskustvo i lično mišljenje.

Sony eReader

Prije nego što sam se odlučio za kupnju Sony PRS-T2, isprobao sam mnoge uređaje, pročitao stotine usporedbi, informacija i članaka u mreži mreža i bez sumnje mislim da sam bio potpuno u pravu što sam se odlučio za ovaj uređaj i još više nakon čitanja u ovom istom Zanemarite količinu problema koje drugi uređaj stvara i koje napokon cijenim kupujući zajedno s PRS-T2, govorim kao što možete zamisliti o BQ Cervantes Light Light.

Među pozitivnim točkama koje sam pronašao u ovom uređaju mogao bih istaknuti:

• Duración de la batería. Uređaj imam tačno mjesec dana i svakodnevno ga koristim, još nisam morao puniti bateriju, što je nesumnjivo nešto izvanredno
  • Brzina čitača. Osim pokretanja, brzina okretanja stranice i ostale funkcije koje se mogu izvršiti pomoću eReader-a su izuzetno brze
  • Kompatibilnost formata. Bez sumnje, ovo je za mene bila hitna potreba koju je Sony PRS-T2 uspio pokriti izvrsnom notom, a to je da bez problema i poteškoća mogu čitati PDF ili EPUB datoteke
  • Jednostavnost upotrebe. Za sve one koji kažu, posebno za osobe starije životne dobi, da neće napustiti svoje tradicionalne knjige zbog elektroničke knjige, zbog poteškoća u rukovanju njima, vrlo su u krivu. To je možda najlakši i najjednostavniji uređaj ove vrste za rukovanje

Sony eReader

Kako bi moglo biti drugačije u ovom mjesecu sam također otkrio neke negativne tačke, ali to ni u kom slučaju ne pomućuje moje opće mišljenje o ovom uređaju:

• Nije moguće izdvojiti bilješke. Bilješke se mogu voditi za svaku riječ ili frazu u knjizi, ali se ne mogu izdvojiti, na primjer na računar, što je nesumnjivo negativna poanta
  • Dizajn eksterijera. Odabrao sam crni Sony PRS-T2 zbog ozbiljnosti i u principu čistoće, ali svaki put kad stavim prst na vanjsku oblogu moj otisak ostane na njemu, čineći vanjski dio uređaja "pomalo ružnim".

Bez sumnje, nakon mnogih rundi, sati traženja i čitanja informacija i mišljenja, iskreno vjerujem u to Bio sam potpuno u pravu kad sam kupio Sony PRS-T2 do te mjere da, ako bi mi netko odmah ponudio zamjenu za bilo koji drugi uređaj, dajući mi puni povrat cijene koju me koštao Sony uređaj i bez naplate eura za novi uređaj, odgovorio bih negativno bez i jedne sekunde oklijevanje.

Kakvo je vaše iskustvo i procjena eReadera koji su vam dali kraljevi ili Djed Mraz?.

Više informacija - Usporedba: Sony PRS-T1 i Sony PRS-T2